dilluns, 10 de gener del 2011

El secret

Enfortir una família ja creada, assumir noves responsabilitats, convertir-me en madrastra, i una llarga llista de coses: l’any 2010. La saturació de finals d’any va fer que la Isabel em regalés El secret, de Rhonda Byrne. “Crec que et pot anar bé, tot i que és difícil de posar en pràctica”, em va dir.


No és un llibre recent, però en qüestió de dies el vaig veure (té una mida petita) en un aparador d’una massatgista i terapeuta i al despatx d’una assessora personal o com ara li diuen, coach.

El secret d’aquest llibre és un misteri al qual només van tenir-hi accés Plató, Newton, Carnegie, Beethoven, Shakespeare, Einstein, etc. i que és la clau per aconseguir l’èxit en totes les àrees de la vida: salut, feina, amor, família, riquesa, espiritualitat ... L’autora vol fer-nos arribar aquest missatge amb la finalitat de canviar de manera positiva la nostra vida.

És un llibre d’autoajuda que m’ha servit i que em recorda tot allò positiu que som i que tenim i tot allò que positivament volem acabar aconseguint. Aquest llibre no només va ser un èxit de vendes, sinó que va venir acompanyat de l’èxit de la pel•lícula (documental) i de les nombroses pàgines d’internet en què es posen en marxa els mecanismes de la llei d’atracció, cursos d’autoajuda, d’exercicis, etc. Si hi voleu fer una ullada al secret que només coneixien els grans il•lustres, podeu quedar-vos amb aquestes idees que es van repetint al llarg de les pàgines:

• El Secreto te da todo lo que quieres: felicidad, salud y riqueza. Bob proctor.

• Tu puedes tener, hacer o ser todo lo que quieras. Dr. Joe Vitale.

• Podemos tener cualquier cosa que elijamos, no importa que tan grande sea. ¿En que tipo de casa quieres vivir? ¿Qué tipo de negocio quieres tener? ¿Quieres lograr mayor éxito? ¿Qué es lo que realmente deseas? John Assaraf.

• Este es el Gran Secreto de la Vida. Dr John Demartini

Ara que ja hem compartit aquest secret amb la Rhonda Byrne, podeu fer-lo vostre i aplicar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada