dilluns, 17 de gener del 2011

L'extravagància de Vasile

No negaré que la Pilar Rubio és guapa, però és que està operadíssima. És un dels àngels del Vasile -tot i que ella no en dóna gaire importància-.
Dies abans de començar a presentar la gala d'Operación Triunfo dèia que estava il·lusionada amb aquest projecte i que esperava ser natural, tal com és ella. En només un any, ha passat de ser una simple reportera de la Sexta a presentar un late-show. Em fa gràcia quan parlava de grandiositat del format, que si ara mateix les paraules OT són el segon ítem més reproduït al facebook i al tweeter; que mai s'havia vist una cosa semblant en televisió.
En fi.

Pels que ens agrada la música i volem descobrir noves veus, la gala d'ahir va ser extravagant, pesada, avorrida i soporífera fins a més no poder. La Pilar estava sobreactuada i estava més pendent del "pinganillo" que de mirar els membres del jurat per saber si tocaven valoracions o nominacions (vaig perdre el compte de les vegades que es va equivocar l'angelet).
Si és cert que faran cas de l'audiència, que no posin tants anuncis i no imitin el Risto, que ahir no sabia qui feia més de dolenta, la Noemí (a un concursant li va dir que semblava que s'havia empassat son pare) o l'Eva (es referia a una concursant dient-li: "la del bombín" i també va ser dura amb la concursant invident).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada