dijous, 27 de gener del 2011

Si les esponges parlessin

A la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume dels Domenys hem trobat un producte que ens ha cridat força l'atenció. Ens agrada tenir productes de la comarca: vi negre de les cooperatives, el cabernet d'Albinyana, el cava de Sant Sadurní, etc. Aquesta tarda, hem trobat aquest producte i m'agradaria compartir-lo amb vosaltres.

Es tracta d'un envàs ecològic de 3 l de vi negre (4 ampolles) i que en permet una millor conservació. El vi es manté envasat al buit de la primera a la última copa. Hi ha una pràctica aixeta que hem de pressionar cap amunt per servir-hi el vi. Val la pena, és fàcil d'emmagatzemar; us agradarà i l'envàs val una mica més de 4 €. Vist l'èxit, a CELLERS DOMENYS estan pensant de comercialitzar-ne el vi blanc.

[Hi poso aquest títol perquè he relacionat un borratxo amb una esponja, pel fet que absorbeix líquid en grans quantitats].

1 comentari:

  1. Ja coneixia aquest producte, un amant del vi, cada tant ens regala una caixeta d'aquestes hermètiques, és una bona idea pels que no són borratxos i volen una copeta de vi per acompanyar el dinar i que no se't faci malbé ;-)

    ResponElimina