divendres, 17 de desembre de 2010

Un dels regals: unes tissores

El regal que us presento és un dels regals més especials d'aquest Nadal. Els regals, com explicava ahir l'Elsa Punset, són un missatge per a l'altra persona.
Després de meditar-ho molt, em vaig decidir per regalar unes tissores. Les tissores no s'han de regalar (des de la mitologia, les tissores, el fet de filar, els fils, representen el temps i la fi del temps, és a dir, la mort); regalar unes tissores significa, per tant, desitjar-li mal o la mort a algú.

En cap cas pretenc matar la persona a qui regalaré les tissores, sinó més aviat el contrari. Si la persona a qui regalo les tissores em dóna una moneda a canvi -simbòlicament- està acceptant el meu regal i, per tant, estic refent el fil que se'ns va descossir fa un temps. Estic refent la nostra relació.
El regal, ben mirat, també em serveix perquè em recordi perquè una de les coses que més li agraden és cosir i em serveix per desitjar-li bona sort (el gat negre). Com aquelles coses que són màgiques i es produeixen sense més, vaig trobar el blog de la Gema Torres, el hilo de Penélope. Aquí hi trobareu moltes més coses interessants: tiendaelhilodepenelope.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada