dimecres, 10 de març del 2010

Tallers de networking i no tant coaching, si us plau!

Avui en dia que estem saturats d'informació i de publicitat, proliferen els cursos de coaching i de PNL sense que realment aportin cap solució aplicable al fet de trobar nous clients.

Recordo l'últim Congrés de Fires de Catalunya en què el Toni Puig ens va vendre la idea que sempre es pot innovar amb entusiasme i ganes de treballar. Aquest Sr., amic de Mariscal, va ajudar la Barcelona preolímpica a engalanar-se i a mostrar-se al món. Això sí, tot i que ens va impressionar la seva vestimenta i la seva manera jove d'engrescar-nos, no va aportar cap solució a la crisi d'idees i tots vam apuntar als nostres apunts que havíem de comprar el seu llibre. Dubto molt que algú dels congressistes se l'hagi comprat.

Ahir, en canvi, en un taller d'eficàcia i estalvi a l'empresa [que es fa a la l'Espai Empresarial, 3a planta de l'edifici Camí Reial], el ponent va ser capaç de fer-nos col·laborar a l'hora de trobar solucions a les despeses que troben els petits empresaris que veuen reduïts els ingressos de les seves empreses al voltant del 20 %. Tinc ganes de veure com el Gabriel Ginebra (que és pare de set criatures i sap realment què és economitzar i prioritzar a nivell familiar) ens torna a engrescar el divendres, a partir de les 16 h.

1 comentari: