dissabte, 13 de març del 2010

Lletres saboroses

Una selecció de llibres per als amants de la gastronomia pràctica, dels còctels i de tot allò saludable.

Gastronomia pràctica:
- Cocinar con manzanas. Més de 140 receptes amb la poma com a ingredient estrella, d'Olwen Whoodier. Editorial: El Drac (15 €).
- Curso de cocina: cordero. Trucs, tècniques, receptes de la mà de Benoît Witz. Editorial: H. Blume.
- Guía 2010. Los 100 vinos y 100 restaurantes de El Economista. Per tan sols 9,90 €, la guia que ha comptat amb la participació d'una colla d'experts, editada per Ecopresa Editorial.

Còctels:
- Cocktails & Drinks. Un dels millors barmans del món i propietari de la cocteleria Dry Martini a Barcelona, Javier de Muelas, ens apropa a la màgia dels còctels de sempre i de vanguàrdia. Editorial Planeta (27,50 €).

Cuina saludable:
- Cocina vegetariana para las 4 estaciones. Sobre la necessitat de menjar d'una manera més sana i ecològica. Per això l'autora, Mercedes Blasco, especialista en alimentació natural, ens recomana diferents plats per a les diferents èpoques de l'any. Editorial: Océano Ámbar (35,50 €).
- Los aromas del chocolate. L'expert francès Stéphan Lagorce divideix el llibre en cinc parts: com preparar la xocolata i degustar-la, maridatges, les millores receptes de pastisseria, consells i receptaris. Per a amants i incondicionals de la xocolata. Editorial Larousse (24 €).

1 comentari: