dilluns, 8 de març del 2010

Els telediaris

Que a la gent li pugui interessar si a la Pantoja l'han imputat per un cas de malversació de diners i pugui passar un període de temps a la presó i doni audiències històriques a certes de cadenes de televisió, ho accepto.

Que a la gent li interessi veure com els col·laboradors de suposats programes de cor mengen de gratis dia rere dia amb la de diners que deu pujar el seu catxet, ho accepto.

Pero què és això que a un telediari de "tirada" nacional (vull dir espanyola en aquest cas) una de les notícies sigui que Isabel Pantoja podria passar x mesos a la presó si la declaren culpable de malversos fons, etc. Això és una notícia? I el que més em xoca és que un director d'informatius permeti que aquesta notícia tingui tant de ressò.

Aposteu per programes com REDES, conduït per Eduard Punset; té una durada de 30 minuts i el fan el diumenge, de 21 h a 21.30 h a la 2. Com no pot ser notícia que d'aquí a 30 anys tindrem "nanobots" circulant pel cos i farem còpies de seguretat del nostre cervell. Viurem, això vaticinen, en un món tipus Matrix.
Això no és notícia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada