divendres, 3 de setembre del 2010

No marxareu d'excursió, nens

Molt em temo que la majoria de les mares i pares que avui hem assistit a la reunió de presentació del nou curs escolar al nostre col•legi no valoraran altra cosa que aquesta: ni excursions ni colònies.

La reivindicació que el claustre del col•legi ha adoptat –per majoria com a òrgan col•legiat que és- com a queixa per la supressió de la jornada intensiva al mes de juny no ha agradat a tothom. Des de la Direcció del col•legi s’ha instat que tants els pares com l’AMPA facin extensiva una queixa dirigida al Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Per als qui no ho sabíem, ens han informat que el professorat no està obligat a assistir a excursions ni a colònies i que s’hi ho fa, és de manera voluntària.

Si més no, els que entenem les reivindicacions i estem en sintonia amb el grup de professors valorem (-i molt-) la implicació del professorat en la majoria de projectes que han aconseguit tirar endavant per a l’escola enguany: lingüístics, científics i de foment de la intel•ligència.

2 comentaris:

  1. A més que molts profes no estem ni tan sols a favor de fer una setmana de festa al segon trimestre, però ens obliguen. I l'any que ve, aquesta setmana es mou a finals de febrer ...

    ResponElimina
  2. Al final es va perdent aquest ambient d'entesa entre les diferents parts.

    ResponElimina