dilluns, 30 d’agost del 2010

Alcoholitzats a 700 m


(Segueixo amb una altra dels mitjans de comunicació ...)

Els miners a Xile. Si fa dos dies els telenotícies i la premsa escrita van difondre que tant l’estat de salut físic com mental dels 33 miners atrapats a la mina d’Atacama era molt bona i que confiaven a sortir aviat …. ara ens desmunten la pel•lícula dient que els miners estan malament de salut, que molts d’ells són consumidors d’alcohol de manera habitual i que hi ha, fins i tot, un drogodependent que no vol llit plegable ni roba tèrmica ni mitjons, sinó tabac i vi.

Potser els van comunicar que trigarien més de tres mesos a poder-los treure d’allà?

Després de veure ahir imatges dels assentaments amb tendes de campanya que han fet nombrosos familiars davant de la mina San José i que molts d’ells s’han constituït per demanar responsabilitats per la manca de seguritat de la mina, què pensen fer els responsables polítics? Dies enrere es van afanyar a difondre el vídeo dels miners atrapats dirigint unes paraules d’alè a la seva família en què es va assegurar que estaven molt animats i tots estaven bé de salut.

1 comentari:

  1. Independentment que els hi agradi l'alcohol o es droguin, són miners, una feina molt dura i sobretot són persones. Jo m'intento ficar a la seva pell i m'agradaria de totes les maneres, que em poguessin treure d'un forat a quasi 700 km de profunditat, és com el llibre "Viatgi al centre de la terra" però sense saber si tens bitllet de tornada...

    ResponElimina