dilluns, 22 de desembre del 2008

La Grossa

Durant tot el dia d'avui tindrem totes les edicions dels telediaris a les administracions de loteria gravant els guanyadors de la Grossa, el 2n premi, el 3r, etc. Tindrem sorteig fins demà, sense comptar que el cap de setmana encara tindrem imatges als programes de zapping. Imatges d'alegria, de nerviosisme impetuós, de copes de cava volant pels aires, de crits, de salts, de senyora afortunada a qui ha tocat la Grossa i que surt corrents pel carrer del seu poble amb els "rulos" al cap direcció l'Administració del carrer Major.

Tornarem a veure'ns a casa, davant de la tele, mirant i remirant si serà veritat que tampoc ens ha tocat enguany. I comprarem el diari de demà, esperant la llista de números premiats i repassarem els dècims, un a un no fos cas que se'ns passi algú i hi hagi premi. Farem com les iaies, que diuen que no ens toca perquè abans de tenir els diners ja els hem repartit o gastat.

Si no podeu esperar a demà, mireu les pàgines que retransmeten el sorteig en directe i fins i tot podeu anar introduir els dècims i mirar si són o no premiats. Genial per als impacients.

Ah, se m'oblidava. Si podeu mirar el sorteig en directe, no té desperdici, com cada any, la fauna ibèrica que anhela el seu minut de glòria asseguts a la sala de la Loterías y Apuestas del Estado. Fins i tot, hi ha hagut un que ha cregut que li havia tocat el 2n premi. Llàstima, s'ha equivocat.

En fi, no m'allargo més. Que hi hagi sort, i sinó, ens espera d'aquí a uns dies el sorteig del Niño.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada